Stavební pozemek s výhledem na moře v Starigradu pod Velebitem

Starigrad, Chorvatsko – ID 14526
95 000 € ≈ 2 385 925 Kč
Plocha 485 m2
Moře 350 m
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o rozloze 485 m² ve městě Starigrad, který se nachází pod majestátním pohořím Velebit a poskytuje úchvatný výhled na moře. Pro tento pozemek již bylo vydáno stavební povolení na výstavbu luxusní vily s bazénem, což znamená, že stavba může být zahájena okamžitě.

V ceně jsou zahrnuty veškeré poplatky spojené s projektem vily, což výrazně usnadní celý proces výstavby.

Pozemek má pravidelný tvar s přibližnými rozměry 15 m na šířku a 30 m na délku, což zajišťuje dostatek prostoru pro realizaci vily i bazénu. Přípojky elektřiny a vody se nacházejí v blízkosti pozemku, přibližně 100 metrů daleko, a k pozemku vede asfaltová přístupová cesta.

Vzdálenost od moře je pouhých 350 metrů a centrum Starigradu je vzdáleno 900 metrů.

Díky orientaci na jih je pozemek skvěle prosluněný a nabízí ideální podmínky pro výstavbu nemovitosti s výhledem na Jadran.

Tento pozemek představuje vynikající investiční příležitost pro výstavbu luxusní vily, kterou můžete využít k rekreaci nebo jako investici do turistického pronájmu. Blízkost Velebitu a Jadranského moře činí tuto oblast ideální pro milovníky přírody, turistiky, horolezectví a vodních sportů. S vilou postavenou na tomto pozemku budete mít výjimečný výhled na moře a možnost užít si relaxaci v klidné části města, přičemž všechny důležité služby jsou v dosahu.

Starigrad je malebné město ležící na pobřeží Jadranu, obklopené krásnou přírodou Národního parku Paklenica a pohořím Velebit. Tato lokalita nabízí kombinaci křišťálově čistého moře, pláží a možností pro aktivní odpočinek, jako je turistika, horolezectví nebo rafting na řece Zrmanja. Díky své poloze u moře a pod horami je Starigrad vyhledávanou destinací pro ty, kteří hledají klid, relaxaci a zároveň dobrou dostupnost k přírodním i turistickým atrakcím.

Chorvatsko je populární destinací pro nákup nemovitostí u moře, díky stabilnímu realitnímu trhu a krásným pobřežním oblastem. Chorvatsko nabízí širokou škálu kulturních památek, přírodních krás a možností pro aktivní i pasivní rekreaci, což z něj činí ideální místo jak pro trvalé bydlení, tak pro investiční projekty.

Naše realitní kancelář Mojenemovitostumore vám poskytne kompletní servis při nákupu nemovitostí v Chorvatsku. Specializujeme se na luxusní a rekreační nemovitosti u moře a nabízíme odborné poradenství a podporu během celého procesu. Pomůžeme vám nejen s výběrem nemovitosti, ale i s právními službami a převodem vlastnictví.

Kontaktujte nás pro více informací a sjednejte si prohlídku tohoto exkluzivního pozemku ve Starigradu ještě dnes

Výhled na moře
Ano
Plocha
485 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00