Stavební pozemek s výhledem na moře v Jasenice, Maslenica v Chorvatsku

Jasenice, Maslenica, Chorvatsko – ID 14500
60 000 € ≈ 1 521 000 Kč
Plocha 500 m2
Moře 500 m
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 500 m² v atraktivní lokalitě Jasenice Maslenica, která se nachází na pobřeží Novigradského moře. Pozemek je obdélníkového tvaru a nachází se v klidné, neobydlené části stavební zóny. Tento pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu nebo rekreační nemovitosti s výhledem na moře.

Elektřina a voda jsou již dostupné přímo u pozemku.

Přístup k pozemku je po veřejné makadamové cestě.

Pozemek je vzdálen 500 metrů od moře a 800 metrů od centra Maslenice.

K dispozici je také analýza pozemku, vypracovaná autorizovaným architektem, která poskytuje podrobné informace o možnostech výstavby. Tento dokument vám poskytne přesný přehled o tom, jaké projekty lze na pozemku realizovat.

Pozemek je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné místo s výhledem na moře, ale zároveň s blízkostí k veškeré občanské vybavenosti. Maslenica je oblíbenou lokalitou, kde můžete postavit luxusní nemovitost vhodnou pro trvalé bydlení nebo rekreační účely. Díky blízkosti moře i přírody zde najdete relaxaci a klidné prostředí, a zároveň jste jen kousek od turistických atrakcí.

Maslenica je malebná obec situovaná na pobřeží Novigradského moře. Toto místo nabízí nádherný výhled na okolní přírodu a díky blízkosti řeky Zrmanje a pohoří Velebit má Maslenica zvláštní kouzlo. Kanjon řeky Zrmanje je vyhledávanou destinací pro rafting a další adrenalinové sporty, což z Maslenice dělá atraktivní destinaci jak pro milovníky přírody, tak pro rodiny hledající klidnou dovolenou.

Díky výborné dopravní dostupnosti – blízkost dálnice Záhřeb-Split a letiště Zadar – se Maslenica rychle stává populární turistickou destinací.

S námi získáte kompletní realitní servis, od prvního kontaktu až po úspěšný převod vlastnictví. Poskytujeme odbornou asistenci při nákupu nemovitosti a pomůžeme vám zajistit všechny potřebné dokumenty. Jsme vaším spolehlivým partnerem při nákupu nemovitostí v Chorvatsku.

Pokud vás tato nabídka zaujala nebo máte specifické požadavky na nemovitost, neváhejte nás kontaktovat pro více informací

Výhled na moře
Ano
Plocha
500 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00