Řadový dům s garáží a výhledem na moře v Diklu, Zadar

Diklo, Zadar, Chorvatsko – ID 14540
255 000 € ≈ 6 404 325 Kč
Plocha 95 m2
Dispozice 3+kk
Moře 170 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji krásný řadový dům s výhledem na moře, který se nachází v historické části Dikla v Zadaru, pouhých 170 metrů od moře. Tento dům se skládá z přízemí a dvou pater, s výhledem na moře z druhého patra.

V přízemí: se nachází garáž, sklad a toaleta, což nabízí dostatek úložného prostoru a praktické využití.

První patro zahrnuje chodbu, kuchyň s jídelním koutem, prostorný obývací pokoj, jednu ložnici a koupelnu.

Na druhém patře je další ložnice, chodba a velká terasa s venkovním grilem, ideální pro večerní posezení s výhledem na moře.

Celková obytná plocha domu činí 92,54 m².

Dům je postaven z cihel a železobetonu, s tepelnou izolací o tloušťce 8 cm z polystyrenu.

V roce 2022 prošel renovací, která zahrnovala fasádu a žlaby. V domě jsou laminátové a dlaždicové podlahy a okna z PVC s roletami a sítěmi proti hmyzu.

Bydlení v blízkosti moře nabízí nesčetné výhody. Nejenže máte na dosah krásné pláže, ale můžete si také užívat čerstvý mořský vzduch a klidné prostředí. Tento dům je skvělý pro trvalé bydlení, rekreaci nebo jako investiční příležitost pro turistický pronájem. Blízkost centra města Zadar přináší veškeré občanské vybavení a bohatou kulturní nabídku.

Zadar je živé město s bohatou historií, které se nachází na pobřeží Jadranu. Diklo, část Zadaru, je známá pro své vily, pláže a sportovní zařízení. Je ideálním místem pro všechny, kteří hledají kombinaci klidného bydlení a dobré dostupnosti do centra města, kde najdete restaurace, kavárny a obchody. Diklo je perfektní pro ty, kdo hledají klidný letní pobyt, ale i pro trvalé bydlení.

Chorvatsko patří mezi nejoblíbenější destinace pro nákup nemovitostí díky krásnému pobřeží, příznivému klimatu a bohatému kulturnímu dědictví. Zadar je obzvláště atraktivní lokalitou, která nabízí ideální rovnováhu mezi klidným životem a městským zázemím. Je ideálním místem pro ty, kteří hledají luxusní nemovitost u moře nebo investiční příležitost v oblasti turistického pronájmu.

S našimi dlouholetými zkušenostmi v oblasti prodeje nemovitostí vám pomůžeme najít tu správnou nemovitost přesně podle vašich představ. Poskytujeme kompletní servis, včetně právního poradenství a asistence při převodu nemovitosti. Specializujeme se na luxusní nemovitosti u moře a investiční příležitosti v Chorvatsku.

Pokud vás tento dům zaujal, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku.

Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
95 m2
Pozemek
40 m2
Užitná plocha
92.54 m2
Lodžie
Ano
Garáž
Ano
Zastavěná plocha
35 m2
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00