Prodej třípokojového apartmánu s výhledem na moře v Novalji

Novalja, Pag, Chorvatsko – ID 14536
149 747 € ≈ 3 796 086 Kč
Plocha 59 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 300 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 874 €
Roční výnos: 7.0%

Nabízíme k prodeji moderní třípokojový apartmán o celkové ploše 59,66 m², který se nachází ve druhém patře činžovního domu s krásným výhledem na moře a centrum oblíbené turistické destinace Novalja na ostrově Pag. Tento apartmán představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v blízkosti pláže a veškeré občanské vybavenosti.

Apartmán disponuje dobře promyšleným uspořádáním místností, které zahrnuje vstupní chodbu, dvě ložnice, moderní koupelnu, prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelním koutem. Dominantou apartmánu je terasa o rozloze 1,19 m² s panoramatickým výhledem na moře a centrum města. Apartmán je plně zařízený, klimatizovaný a nabízí veškerý komfort pro celoroční bydlení. K apartmánu navíc patří vlastní parkovací místo, což je velkou výhodou v této lokalitě.

Vlastnit apartmán v Novalji znamená mít každodenní přístup k moři a plážím, užívat si nádherné výhledy a zažívat klid středomořského života. Díky klimatizaci a modernímu vybavení je apartmán vhodný pro celoroční bydlení i jako investice do turistického pronájmu. Lokalita je vyhledávaná pro svůj bohatý společenský život, čisté pláže a množství rekreačních aktivit. Pláž Zrće, jedna z nejznámějších party pláží v Evropě, se nachází jen pár minut jízdy od apartmánu.

Novalja je malebné přímořské město na severozápadě ostrova Pag, které si získává srdce návštěvníků svými krásnými plážemi, kulturním dědictvím a bohatou gastronomickou nabídkou. Nabízí řadu restaurací, kaváren a barů s místními i mezinárodními specialitami. Noční život je soustředěn na proslulou pláž Zrće, kde se konají světově známé hudební festivaly. Okolí Novalji je proslulé svými oblázkovými a písčitými plážemi, které jsou ideální pro rodiny i mladé páry.

Chorvatsko je ideální destinací pro ty, kteří hledají kvalitní životní styl u moře. Nabízí čisté pláže, bohatou historii a moderní infrastrukturu. Chorvatské pobřeží Jadranu je jedním z nejčistších a nejkrásnějších v Evropě. Díky stabilnímu klimatu a kvalitnímu zdravotnímu systému je Chorvatsko skvělou volbou nejen pro rekreaci, ale i pro dlouhodobé investice do nemovitostí.

S Mojenemovitostumore vám poskytujeme kompletní služby od výběru ideální nemovitosti po zajištění právních formalit a převod vlastnictví. Nabízíme profesionální přístup a asistenci v celém procesu, včetně poradenství s investičními příležitostmi a správou nemovitostí. Naším cílem je zajistit, aby vaše investice v Chorvatsku byla co nejvíce bezproblémová a výhodná.

Kontaktujte nás pro více informací nebo sjednání prohlídky tohoto atraktivního apartmánu

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
59 m2
Užitná plocha
54.47 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00