Prodej nové luxusní vily s bazénem a výhledem na moře – Kaštel Stari

Kaštel Stari, Chorvatsko – ID 14498
870 000 € ≈ 21 850 050 Kč
Plocha 257 m2
Dispozice 4+kk
Moře 800 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji zcela novou, samostatně stojící vilu v prestižní lokalitě Kaštel Stari. Tato moderní vila má celkovou plochu 257 m² a rozkládá se na pozemku o velikosti 938 m². Vila je koncipována jako dvoupodlažní dům, který nabízí velkorysý prostor pro pohodlné bydlení.

Přízemí zahrnuje prostorný otevřený obývací pokoj, propojený s kuchyní a jídelnou, dále jednu ložnici, koupelnu a vstup na terasu.

V prvním patře se nacházejí dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou, pracovna a balkon, který poskytuje úchvatný výhled na moře. Celý interiér vily je kompletně vybaven moderním nábytkem a je zaplaven přirozeným světlem.

Vila je obklopena kultivovanou zahradou a má bazén o rozměrech 7,7 x 3,5 m, který je ideální pro relaxaci během horkých letních dní.

Na pozemku je parkoviště pro čtyři vozy a navíc přístřešek pro dvě parkovací místa. Kompletní infrastruktura je již vybudována, což zahrnuje vše potřebné pro pohodlné a bezstarostné bydlení.

Nemovitost je vzdálená jen 800 metrů vzdušnou čarou od moře a pláže, což z ní činí ideální místo nejen pro trvalé bydlení, ale i pro turistický pronájem.

Kaštel Stari, jedno ze sedmi půvabných měst Kaštela, je oblíbenou destinací jak pro místní obyvatele, tak pro turisty. Město je známé svými historickými památkami, krásnými plážemi a klidným středomořským životním stylem. Díky své poloze mezi Splitem a Trogirem nabízí Kaštel Stari vynikající dopravní dostupnost a blízkost veškeré potřebné infrastruktury.

Chorvatsko je oblíbenou destinací pro nákup nemovitostí díky svému čistému moři, krásné přírodě a stabilnímu realitnímu trhu. Investice do nemovitosti v Chorvatsku, obzvláště v oblasti, jako je Kaštel Stari, představuje skvělou příležitost pro zajištění luxusního bydlení nebo jako výnosná investice do turistického pronájmu. Díky stále rostoucímu zájmu o chorvatské pobřeží a turistickou sezónu je zde velký potenciál pro růst hodnoty nemovitostí a stabilní výnosy z pronájmu.

S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní servis při nákupu nemovitostí v Chorvatsku. Pomůžeme vám vybrat ideální nemovitost dle vašich představ a zajistíme hladký průběh celé transakce. Naše dlouholeté zkušenosti na realitním trhu v Chorvatsku vám zaručí bezpečný a profesionální přístup.

Pokud vás tato luxusní vila v Kaštel Stari zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Pomůžeme vám najít ideální dům nebo jinou nemovitost u moře, která splní všechny vaše požadavky na luxusní bydlení nebo výnosnou investici

Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
257 m2
Pozemek
938 m2
Užitná plocha
235 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
116 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00