Plně zařízený apartmán v přízemí novostavby s vlastní zahradou pouhých 10 metrů od moře v Povljaně

Povljana, Pag, Chorvatsko – ID 14358
300 000 € ≈ 7 521 000 Kč
Plocha 43 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/3
Moře 10 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 1500 €
Roční výnos: 6.0%

Nabízíme k prodeji plně zařízený 2pokojový byt (S1) o ploše 43,09 m² v přízemí novostavby s vlastní zahradou, který se nachází na výjimečném místě v Povljaně, pouhých 10 metrů od moře v první řadě u pláže.

Byt disponuje samostatným vchodem a velkou terasou s jacuzzi, což poskytuje maximální komfort a soukromí. Kvalitní podlahové vytápění a klimatizace jsou napojeny na **hydrobox**, který využívá systém tepelného čerpadla Samsung pro vytápění, ohřev teplé vody a klimatizaci. Byt má také vlastní elektroměr a vodoměr, což zajišťuje plnou kontrolu nad spotřebou.

Interiér bytu je plně vybaven nábytkem na míru, který dodává bytu moderní a elegantní vzhled. K bytu náleží dvě parkovací stání přímo před budovou, která jsou zahrnuta v ceně.

Tato nemovitost se nachází jen pár kroků od pláže a nabízí nádherný výhled na moře. Při výstavbě byly použity pouze nejkvalitnější materiály, což zajišťuje dlouhou životnost a vysoký komfort bydlení.

Povljana, která se nachází na malebném ostrově Pag, je vyhledávanou destinací díky svým krásným plážím a poklidné atmosféře. Tato oblast je ideální pro trvalé bydlení, rekreační pobyty nebo jako investice do nemovitosti s vysokým potenciálem pronájmu.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost nebo hledáte podobné nabídky v této oblasti, rádi vám pomůžeme s výběrem a poskytneme profesionální poradenství při celém procesu nákupu.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
43 m2
Užitná plocha
40 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00