Nový apartmán s výhledem na moře v Primošten

Primošten, Chorvatsko – ID 14401
180 000 € ≈ 4 512 600 Kč
Plocha 40 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 400 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 1050 €
Roční výnos: 7.0%

Na prodej nabízíme nový apartmán o velikosti 40 m², který se nachází v moderní novostavbě s pouhými pěti bytovými jednotkami. Apartmán je umístěn v prvním patře a nabízí perfektní uspořádání: vstupní prostor, ložnici, koupelnu, světlý obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou, a velkou terasu s panoramatickým výhledem na moře, který nebude možné zastínit budoucími stavbami. Součástí prodeje je také jedno parkovací místo, což je v turistických oblastech velkou výhodou.

Apartmán je vybaven moderní inverter klimatizací, která poskytuje komfortní chlazení v létě a účinné vytápění v zimních měsících. Díky vzdálenosti pouhých 400 metrů do centra města a k pláži máte vše potřebné na dosah ruky, aniž byste museli používat automobil – ideální pro bezstarostný život u moře.

Vlastnictví nemovitosti s výhledem na moře v Chorvatsku přináší nejen úžasný pocit pohody, ale také výborné investiční příležitosti. Přímořské apartmány jsou atraktivní jak pro osobní využití, tak i pro krátkodobý a dlouhodobý pronájem, čímž můžete dosáhnout stabilního příjmu. Nemovitosti v Primoštenu a dalších částech Dalmácie se těší velké poptávce díky nádherným plážím, čistému moři a příjemnému středomořskému klimatu.

Primošten je malebné město na dalmatském pobřeží, známé svými úzkými historickými uličkami, překrásnými plážemi a nedotčenou přírodou. Tato oblíbená turistická destinace nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život: restaurace s místní kuchyní, obchody, kulturní akce i sportovní vyžití. Blízkost dalších významných měst, jako je Šibenik či Split, zajišťuje snadný přístup k dalším atrakcím a službám.

Chorvatsko je jedna z nejoblíbenějších destinací nejen pro turisty, ale i pro investory do nemovitostí. Koupě nemovitosti v této zemi nabízí nejen možnost relaxace na krásném pobřeží, ale také stabilní a perspektivní investici. Chorvatsko je známé svým kulturním dědictvím, čistým mořem a skvělou infrastrukturou, což z něj činí atraktivní místo pro dlouhodobý pobyt nebo jako prázdninový domov.

S Mojenemovitostumore se můžete spolehnout na odborný a individuální přístup při výběru vaší vysněné nemovitosti. Pomůžeme vám najít ideální apartmán nebo dům v Chorvatsku, který bude splňovat všechny vaše požadavky – ať už hledáte nemovitost s výhledem na moře, luxusní vilu na pláži, nebo investiční příležitost. Díky našim znalostem místního trhu a dlouholetým zkušenostem zajistíme bezproblémový průběh celé transakce.

Pokud hledáte klidné bydlení u moře v Chorvatsku, nebo výhodnou investici, Mojenemovitostumore je vaším spolehlivým partnerem pro výběr nemovitostí v oblastech jako Primošten, Šibenik a dalších atraktivních lokalitách na dalmatském pobřeží.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
40 m2
Užitná plocha
38 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00