Nádherný penthouse s výhledem na moře v Budvě, Bečići, Černa Hora

Bečići, Černá Hora – ID 14572
390 000 € ≈ 9 794 850 Kč
Plocha 70 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 5/5
Moře 600 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme exkluzivní penthouse v prestižní lokalitě Bečići, Budva. Tento luxusní apartmán o rozloze 70 m² se nachází na 5. patře moderního rezidenčního komplexu a je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v blízkosti moře. Dispozice apartmánu zahrnuje prostorný obývací pokoj propojený s jídelním koutem a plně vybavenou kuchyní, dvě elegantní ložnice, dvě luxusní koupelny a velký balkon s panoramatickým výhledem na Jaderské moře. Apartmán je kompletně zařízený moderním nábytkem a je připraven k okamžitému nastěhování.

Tento penthouse poskytuje jedinečnou kombinaci komfortu a luxusu s výhledem na moře. Díky blízkosti pláže (pouhých 600 metrů) a snadnému přístupu ke všem potřebným službám, jako jsou restaurace, kavárny a obchody, je tento apartmán ideální pro relaxaci i investiční účely. K apartmánu náleží také právo výhradního užívání střešní terasy, která nabízí úchvatný výhled na pobřeží. Parkování před budovou a v okolí zajišťuje pohodlí pro majitele i návštěvníky.

Bečići, jako součást Budvy, je oblíbeným letoviskem známým pro své nádherné pláže a kvalitní turistickou infrastrukturu. Nabízí bohatou škálu volnočasových aktivit, od vodních sportů po příjemné procházky podél pobřeží. Místní restaurace a kavárny lákají na tradiční středomořskou kuchyni a oblast je vhodná jak pro rodinnou dovolenou, tak pro ty, kteří chtějí vychutnat noční život a společenské aktivity.

Černá Hora se stále více stává vyhledávanou destinací pro investice do nemovitostí. Kombinuje nádherné přírodní scenérie, včetně hor a pobřeží, s bohatou kulturní historií. Země nabízí vynikající příležitosti pro ty, kteří hledají relaxaci u moře, a zároveň přístup k moderním službám a aktivitám. Díky blízkosti k Chorvatsku a Řecku je Černá Hora ideálním místem pro cestovatele, kteří chtějí objevovat Středomoří.

Naše realitní kancelář poskytuje kompletní služby při nákupu nemovitosti v Černé Hoře. Od právního poradenství až po zajištění všech potřebných formalit jsme tu, abychom vám pomohli najít ideální nemovitost podle vašich představ. Kontaktujte nás a my vám pomůžeme realizovat vaši vizi bydlení u moře.

Podlaží
5
Počet podlaží
5
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
70 m2
Užitná plocha
65 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano
Obchod
430 m
Lékař
1 km
Kavárna
160 m
Restaurace
80 m
Bar
470 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00