Na prodej: Luxusní apartmán s vlastním bazénem v první řadě u moře – Vinjerac

Posedarje, Vinjerac, Chorvatsko – ID 14897
399 000 € ≈ 10 068 765 Kč
Plocha 128 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/3
Moře 30 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji exkluzivní apartmán v první řadě u moře, v krásnem dalmatském městečku Vinjerac.

Tento nový apartmán poskytuje neomezený a fascinující výhled na moře a nachází se pouhých 500 metrů od centra města.

Apartmán je umístěn v přízemí budovy a jeho celková čistá užitná plocha včetně kryté terasy činí 79,84 m². Dispozice zahrnuje chodbu, dvě ložnice (jedna s vlastní koupelnou), další koupelnu, kuchyň s jídelnou a prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na krytou terasu. K apartmánu dále patří soukromá zahrada o rozloze 128,27 m², která je osazena krásným bazénem o velikosti 17,70 m², a dvě parkovací místa před budovou. Celková čistá plocha apartmánu včetně zahrady, bazénu a parkovacích míst činí 128,24 m².

Tento apartmán se prodává kompletně vybavený a zařízený. Budova, ve které se nachází, má celkem 6 bytových jednotek. Byla postavena s využitím moderních stavebních technologií – termobloky a plochá střecha v moderním architektonickém stylu. Okna jsou z PVC s roletami, sítěmi proti hmyzu a trojskly, což zajišťuje výbornou tepelnou a zvukovou izolaci. Fasáda je zateplena 10 cm polystyrenu.

Podlahy jsou pokryty dlažbou a v obývacím pokoji i obou ložnicích jsou klimatizační jednotky. V celém apartmánu je podlahové vytápění na elektřinu. Vstupní dveře jsou protipožární a bezpečnostní. Tato nemovitost má vynikající energetickou třídu A+.

Kupující je osvobozen od platby daně z převodu nemovitosti, protože apartmán je prodáván přes firmu, což je významná finanční úspora.

Vinjerac je malebné rybářské městečko, které se nachází v podvelebitském kanálu, jen 30 km severně od města Zadar, které je největším městem v regionu. Díky své blízkosti k dálničním uzlům Maslenica a Posedarje je Vinjerac výborně dopravně dostupný. Je také obklopen řadou národních parků a přírodních rezervací: Paklenica (8 km), Kornati (40 km), Plitvická jezera (80 km), Krka (80 km), Vransko jezero (55 km) a Slapovi řeky Zrmanje (25 km). Vinjerac nabízí jedinečnou kombinaci středomořského klimatu, křišťálově čistého moře a zdravého horského a mořského vzduchu, což z něj činí ideální místo pro relaxaci i aktivní dovolenou.

Kontaktujte nás pro více informací nebo si domluvte prohlídku tohoto úžasného apartmánu přímo u moře!

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
128 m2
Užitná plocha
79.84 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00