Luxusní apartmán v novostavbě rezidenční budově v Umagu – Ideální investice do nemovitosti

Umag, Chorvatsko – ID 14464
270 000 € ≈ 6 835 050 Kč
Plocha 74 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/4
Moře 650 m
Stav Ve výstavbě
Období Letní sezóna

Nabízíme vám výjimečný dvoupokojový byt v nově budované rezidenční budově v atraktivní lokalitě v Umagu. Tento prostorný byt, nacházející se ve 2. patře, nabízí moderně navržený obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelním koutem, dvě ložnice, koupelnu a balkon s dostatkem přirozeného světla, které vytváří příjemnou atmosféru.

Ke každému apartmánu patří sklad, garáží v podzemní části budovy a nebo venkovním parkovacím místem, což zajišťuje vysoký komfort a bezpečnost.

Budova je moderní, s podzemním podlažím, přízemím a třemi patry, přičemž každý byt má vlastní skladovací prostor a buď venkovní parkovací místo, nebo garážové stání. K bytům v přízemí navíc náleží soukromá zahrada. Zajištěn je přístup výtahem i schodištěm, což činí budovu praktickou a dostupnou pro všechny věkové kategorie.

Stavební práce budou dokončeny do května 2025 a kupujici neplati 3% daň z nabyti nemovitosti

Bydlení v Umagu nabízí ideální spojení městského komfortu a blízkosti pláže. Tento byt je vhodný jak pro mladé rodiny, tak pro ty, kteří hledají klidné prostředí u moře pro rekreační pobyty nebo celoroční bydlení. Díky výborné dostupnosti pláží, centra města a veškeré občanské vybavenosti v pěší vzdálenosti je tato lokalita oblíbenou volbou nejen pro trvalé bydlení, ale i jako investiční příležitost s vysokým potenciálem krátkodobého pronájmu turistům.

Umag, jedno z nejoblíbenějších přímořských měst v Istrii, je známý svou bohatou historií, krásnými plážemi a výbornou infrastrukturou. Díky své strategické poloze nabízí blízkost k italským hranicím i klidné prostředí pro odpočinek a relaxaci. Umag je také vyhledávanou destinací pro milovníky sportu, zejména díky tenisovým turnajům a vodním sportům.

Chorvatsko je pro svou krásnou přírodu, přátelskou atmosféru a bezpečné investiční prostředí jednou z nejpopulárnějších destinací pro nákup luxusních nemovitostí u moře. Oblasti jako Istrie jsou ceněny pro svou blízkost k Evropě, kvalitní infrastrukturu a rostoucí trh s nemovitostmi. Investice do nemovitostí v Chorvatsku nabízí stabilní návratnost a vysoký potenciál pro turistický pronájem.

S Mojenemovitostumore vám nabízíme kompletní servis při koupi nemovitostí v Chorvatsku, včetně právní podpory a poradenství. Specializujeme se na luxusní byty a apartmány u moře v nejatraktivnějších lokalitách, jako je Umag. Pomůžeme vám najít ideální bydlení nebo investiční příležitost, která bude odpovídat vašim potřebám a přáním.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Rádi vám pomůžeme najít vysněnou nemovitost v Chorvatsku

Podlaží
3
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
74 m2
Užitná plocha
64.9 m2
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Obchod
640 m
Lékař
1 km
Kavárna
790 m
Restaurace
830 m
Bar
790 m
Škola/školka
680 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00