Apartmány s výhledem na moře ve dvou rezidenčních budovách s výtahem v Rafailovići

Rafailovici, Černá Hora – ID 14797
120 000 € ≈ 3 031 200 Kč
Plocha 55 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/4
Moře 500 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme exkluzivní apartmány s výhledem na moře ve dvou rezidenčních budovách s výtahem v malebné přímořské obci Rafailovići, která se nachází v Černé Hoře. Tyto moderní apartmány jsou skvělou volbou pro ty, kdo touží po bydlení u moře nebo hledají investiční příležitost. Rafailovići se pyšní krásnou pláží vzdálenou pouhých 500 metrů od apartmánů, v okolí najdete také vyhlášené rybí restaurace, které jsou jedny z nejlepších v regionu.

Nemovitost v srdci přírody a klidné přímořské obce

V obou budovách, kde se apartmány nacházejí, jsou k dispozici různé dispozice – od apartmánů s jednou, dvěma až třemi ložnicemi, takže si můžete vybrat ten, který nejvíce odpovídá vašim potřebám. Stavby byly provedeny podle nejpřísnějších stavebních standardů, s použitím kvalitních materiálů. V přední části budovy je parkoviště, které je k dispozici pro rezidenty. Navíc jeden z domů disponuje malým bazénem, který je určen výhradně pro obyvatele budovy, což dodává další komfort.

Vlastnictví nemovitosti v Černé Hoře přináší řadu výhod. Černá Hora je stále oblíbenější destinací pro ty, kteří hledají klidné místo pro dovolenou i dlouhodobý pobyt. S výhledem na Jaderské moře a přímým přístupem na pláž se jedná o ideální investici. Ceny nemovitostí u moře mají dlouhodobý růstový potenciál, ať už pro vlastní bydlení, nebo jako zdroj pasivního příjmu z pronájmu.

Rafailovići je oblíbená turistická destinace a zároveň klidné místo pro trvalé bydlení. Kromě nádherných pláží zde najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost – restaurace, obchody a kavárny. Dopravní dostupnost je výborná, s hlavními silničními tahy a letištěm v blízkosti. Nedaleké město Budva nabízí další široké spektrum kulturních a zábavních aktivit.

Černá Hora – ráj pro milovníky přírody a investory

Černá Hora nabízí nádhernou přírodu, kde se snoubí hory a moře. Toto malé, ale rozmanité území má bohatou historii a stále více láká zahraniční investory i turisty z celého světa. Díky své poloze na pobřeží Jaderského moře je oblíbená jak pro letní dovolenou, tak pro celoroční pobyt.

Naše společnost Mojenemovitostumore nabízí komplexní služby při nákupu nemovitostí v Černé Hoře. Díky našim dlouholetým zkušenostem na místním trhu a široké nabídce více než 200 nemovitostí si můžete být jisti, že vám pomůžeme najít tu správnou nemovitost podle vašich požadavků. Poskytujeme profesionální a individuální přístup ke každému klientovi, abychom zajistili, že vaše investice bude bezpečná a výhodná.

Pokud hledáte nemovitost v Černé Hoře, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme najít nemovitost, která bude splňovat všechny vaše požadavky, ať už hledáte apartmán k trvalému bydlení, prázdninový dům, nebo investiční příležitost.

Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
55 m2
Užitná plocha
53 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00