Apartmán ve skvělé lokalitě v Privlaka - jen 60 m od moře

Privlaka, Chorvatsko – ID 13311
255 000 € ≈ 6 411 975 Kč
Plocha 78 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/3
Moře 60 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji prostorný dvou ložnicový apartmán v Privlace, který se nachází ve výborné lokalitě, pouhých 60 m od moře a nabízí krásný výhled na moře.

Jedná se o novostavbu situovanou v 1. patře bytového domu, který má celkem 10 bytových jednotek.

Dispozice pokojů zahrnuje chodbu, dvě ložnice, koupelnu s bidetem a sprchovým koutem, toaletu, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem a dvě částečně zastřešené terasy. Čistá užitná plocha popisovaných prostor je 75,46 m². K bytu navíc náleží parkovací stání před domem, čímž celková čistá plocha bytu s přístavky činí 78,21 m².

Konstrukce objektu je provedena z tepelných cihelných bloků s tepelnou izolací fasády o tloušťce 8 cm polystyrenu. Podlahové krytiny tvoří parkety a dlažba. Okna jsou vyrobena z PVC materiálu se žaluziemi. V ložnicích a obývacím pokoji je instalována klimatizace. V koupelně je navíc instalováno elektrické podlahové vytápění. Vstupní dveře bytu jsou proti vloupání a protipožární.

Předpokládá se energetický průkaz A.

Privlaka je malé rybářské a turistické městečko, které se nachází jen 15 minut jízdy od města Zadar. Leží na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Průzračné moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou jako stvořené pro úplnou relaxaci. Město nabízí veškeré potřebné zázemí pro příjemný a kvalitní život: obchody, restaurace, poštu, polikliniku. Milovníci sportu a rekreace, kteří si chtějí vyzkoušet plachtění nebo surfování, najdou svůj kout ráje v okolních osadách. Privlaka je ideálním místem pro klidnou a odpočinkovou rodinnou dovolenou ve středomořském stylu.

Pokud tento byt nesplňuje vaše představy, rádi vám pomůžeme najít nemovitost přesně podle vašich požadavků. Nabízíme širokou škálu apartmánů, vil a domů v různých cenových kategoriích a lokalitách. Kontaktujte nás a sdělte nám své preference – postaráme se o vše ostatní.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky této výjimečné nemovitosti.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
78 m2
Užitná plocha
75.46 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00