Apartmán s výhledem na moře se dvěma ložnicemi v Lepetani, Tivat

Lepetane, Černá Hora – ID 12563
294 000 € ≈ 7 392 630 Kč
Plocha 87 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/3
Moře 55 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji apartmán o rozloze 87 m² se dvěma ložnicemi v klidné lokalitě Lepetani v Tivatu, pouhých 55 metrů od moře.

Popis apartmánu

Tento apartmán se nachází v tiché lokalitě blízko moře a nabízí pohodlné a moderní bydlení s nádherným výhledem na moře.

Dispozice apartmánu: obývací pokoj s jídelnou spojený s otevřenou, kuchyní, dvě ložnice, koupelna a prostorný balkon.

Apartmán je plně zařízený a vybavený, prodává se včetně veškerého nábytku, což umožňuje okamžité nastěhování bez dalších investic. K apartmánu náleží také parkovací místo před budovou a v jejím okolí.

Tivat je jedno z nejrychleji rostoucích měst na černohorském pobřeží, známé svým moderním přístavem Porto Montenegro, luxusními restauracemi a krásnými plážemi. Město nabízí širokou škálu kulturních a sportovních aktivit, včetně jachtingu, potápění a procházek po krásné promenádě.

Naše realitní kancelář poskytuje profesionální služby při hledání ideální nemovitosti dle vašich specifických požadavků. Ať už hledáte luxusní apartmán s výhledem na moře, prostornou vilu nebo investiční příležitost, jsme zde, abychom vám pomohli najít nemovitost, která splní všechny vaše představy a potřeby. Kontaktujte nás pro individuální konzultaci a my vám rádi poskytneme veškeré potřebné informace a podporu při výběru a koupi vaší nové nemovitosti.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
87 m2
Užitná plocha
85 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00